8 Aralık 2016 Perşembe

GroopChat Nedir ? - GroopChat Nasıl Kullanılır


GroopChat'in öncelikli amacı grup konuşmalarını ön planda tutmak.Sosyal medya yapımı denince akla yabancı ülkeler gelse de GroopChat bir farklılık yaratıp durumu lehimize çevirmek istiyor.
İlk amacı Türkiye'de yaygın kullanıma ulaşıp daha sonra ise dünyaya duyurm.ak istiyor kendini.Ha bu arada unutmadan buraya çıkış tarihini de not edelim - 8.12.2016 

Gelin biraz neler var neler yok onları inceleyelim :)

Uygulama içinde beğeni kasarak seviye atlayabildiğiniz gibi konuşma süreniz gibi etkenlerde sizi sizle aynı yada size yakın insanlarla konuşturma fırsatı veriyor.

Uygulamanın asıl amacı istediğiniz bir kategoride rastgele (random) insanlarla konuşup o konu hakkında fikir alışverişinde bulunabilmek.Yapımcılığının başında HAKAN BAŞ gibi birinin olması uygulamaya ayrı bir güven katıyor tabii.Programda Fake insan yada botların olmadığını tüm içtenliğimle söyleyebilirim.

Bu arada aklınızda şöyle bir soru kalmasın; Ya konuştuğum insanlar beni rahatsız ederse ?
Eğer böyle bir durum olursa mevcut raporlama sistemi ile birlikte bir engelleme yada gruptan atma sistemi mevcut dilediğinizce rahat olabilirsiniz :)




Daha fazla bilgi,ayrıntı yada sormak istediğiniz konular için resmi mail adresine mailini bırakabilirsiniz: info@groopapp.com

Son olarak da şuna değineyim uygulama için pilot kullanım alanı Türkiye'dir.
App Store İndirme Linki: TIKLAYIN :)
Çok Yakında Play Storede 
Takip Etmeti unutmayın...OyunBozuk.Com



2 yorum: